Založ si blog

Kráčam 8. – Obchodovanie s detskými orgánmi. . .

Vraj s orgánmi detí obchodoval Ukrajinec u nás, a dokonca pod hlavičkou charitatívnej organizácie sa k nám vláčil

https://bratislava.zoznam.sk/foto-desive-ukrajinec-chcel-predat-dieta-na-organy-pozname-podrobnosti/?fbclid=IwAR0xOOjbSsHRMOLlAP_TWdMHyBnSxOCl49siutbCODZ6unML8ycI0yJbX74

A tu sa pozrite aj na jeho fotku

https://www.startitup.sk/muz-chcel-len-11-mesacne-dieta-predat-na-organy-je-znama-jeho-totoznost/

Či ako píše článok v linku,

https://bratislava.zoznam.sk/foto-desive-ukrajinec-chcel-predat-dieta-na-organy-pozname-podrobnosti/

Ak som dobre pochopila, kšefty sa diali u nás? A čo za lumpi to kupovali? O tých sú médiá skromne ticho.

Tiež to bola nejaká rádoby charitatívna organizácia, pod hlavičkou ktorej tu pobiehali? Nože nám to prezraďte verejne, médiá.

Ako deti vyvážali ďalej?  Možno azda deti prevážať len tak našou krajinou? Alebo ich zabíjali u nás a vyvážali iba orgány? Veď aj tie by bolo potrebné špeciálne uskladniť a tak viezť. Nemyslím si, že by to šlo bez toho, aby v tom nemal prsty niekto vysokopostavený na Slovensku.

Čo za špiny sú v tomto biznise u nás zapletené? 

 

Pár detí odšantril páchateľ už údajne. Malých a úplne bezbranných. Lumpom, ktorí ich zabili a použili ich orgány?!!!

Komu ich transplantujú – komu pasujú orgány ročných detí? A ako vôbec tie orgány legalizujú v transplantačných programoch – to je tam taká mizerná kontrola? Môže niekto doniesť vo vedierku čerstvú a ešte krvavú obličku dieťaťa a „aha, tu máte, dajte prachy a transplantujte si“?

Tento trh je niekedy chránený aj špičkovými štátnymi aparátmi ako odhalilo vyšetrovanie s názvom „Medicus“ v Kosove, ktoré bolo prvým vyšetrovaním na svete a viedlo k odsúdeniu skupiny lekárov, sprostredkovateľov a iných spolupáchateľov tohto organizovaného zločinu.  Viac o tomto špinavom biznise píše článok v linku, ktorý dokonca menuje aj nejakých páchateľov, ktorí mali vtedy rozbehnutý biznis s orgánmi

https://veci-verejne.sk/na-ukrajinsko-slovenskom-hranicnom-prechode-v-malom-selmenci-zadrzali-muza-ktory-kupoval-deti-na-organy/

Článok tiež ďalej uvádza, že následne boli tieto orgány, často odobraté v obludných podmienkach bez anestézie, predané prostredníctvom zločineckej siete v Turecku a ďalších krajinách. Kupujúcimi boli ľudia, ktorí potrebovali transplantáciu a mali peniaze na zaplatenie. Zistilo sa, že do tohto obchodovania boli zapojení vysokí úradníci, pretože inak by nebolo možné zorganizovať takýto obchod bez toho, aby to pritiahlo pozornosť: preprava orgánov si vyžaduje rozsiahlu infraštruktúru, rýchlosť konania a odborné znalosti, ktoré má len málo ľudí. V správe sa tiež uvádza, že dopyt bol vysoký, pretože odobraté orgány boli okamžite odoslané do Turecka a západnej Európy.

Takže naši vzácni spojenci – vyspelé európske krajiny.

Ale kto je v tom biznise s ukrajinskými deťmi zapletený u nás? 

 

Myslíte si, že je náhodné, aby sme mali u nás formulované pozitívne darcovstvo, t. j. možné odbery rôzneho druhu, ak ich počas života písomne neodmietnete? Môžu nám odoberať čokoľvek a akokoľvek, ak sme neposlali notársky overený nesúhlas do registra? Pokladám to za naozaj nemorálny zákon – lebo mal by formulovať darcovstvo ako činnosť vedomú a dobrovoľný súhlas darcu vyžadujúcu.

O tomto probléme som písala v blogu opakovane

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2015/10/18/dnes-104-nemocnicni-vykostovaci-mrtvol-alias-nasi-drahi-obcania/

i tu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2014/10/01/dnes-28-biznis-s-mrtvymi-alias-ako-vas-mozu-v-nemocnici-vykostit/

alebo tu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2022/05/01/drak-sa-vracia-10-lukrativny-biznis/

Mali by sme žiadať, aby sa zmenil prístup k darcovstvu – z predpokladaného súhlasu na predpokladaný nesúhlas.

 

Verejne kladiem otázku – čo za netvory to sú medzi nami?

Je čas začať konečne v ľudskom spoločenstve robiť poriadok. Verejné popravy netvorov, ktorí obchodujú s deťmi a s ľudskými orgánmi celkov podľa mňa by mali byť súčasťou čistenia chlieva.

Samozrejme aj zbohatlíci, ktorí si kupujú orgány s vedomím, že ho pre nich niekto zaobstaráva by mali byť potrestaní. Sú rovnakými zločincami ako tí, ktorí pre nich zháňajú orgány vraždením.

Kupujúci, predávajúci, transplantujúci  – žiadnych pár rokov basy, ale povraz.

 

Elena

 

K diskusii Práve preto, že sa o tom len hovorí už pridlho. Všetci to vedia, nikto to nerieši. A údajne sú v tom zapletení tí, ktorí majú prachy a moc. Treba začať trestať páchateľov tvrdo – žiadnych pár rokov basy, kde by ich kamoši vysekali, ale šibenica. Verejne, hneď po rozsudku.

Lebo 3. – Vôbec sa nečudujem, že sa Slováci modlia za Fica. . .

20.05.2024

Veru, životná realita nám náležite odhalí niektoré veci. Tak aj teraz po atentáte na premiéra, Polícia pracuje s verziou, že páchateľ nekonal sám, ako uviedol článok v linku https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/710649-jednou-z-verzii-vysetrovania-atentatu-na-fica-je-ze-utocnik-nebol-osamelym-vlkom/. podľa ktorého facebooková a komunikačná história páchateľa bola [...]

Lebo 2. – Harabin má pravdu. . .

18.05.2024

Harabin navrhol rozpustiť Progresívne Slovensko. Pokladám ho za múdreho a rozhľadeného človeka, na rozdiel od mnohých iných má schopnosť anticipovať. Plne sa stotožňujem s jeho návrhom. Návrh na rozpustenie strany by mal podať generálny prokurátor, takže Žilinka by sa mal rozhýbať k činu. Šimečkov včerajší preslov o atmosfére v spoločnosti je falošný [...]

Lebo 1. – Taký milý a tichý pán. . .

17.05.2024

Ako to už býva, zmäť informácií sa objavuje aj v prípade páchateľa atentátu proti premiérovi. Nejdem osobnosť páchateľa rozoberať zoširoka, len na pár aspektov situácie poukážem. Prekvapenie susedov a jeho blízkych ma prekvapuje. Vraj milý a tichý pán to bol – no tak o ňom veľa nevedeli, akoby sa o neho zaujímali len tak povrchne. Zato jeden z jeho známych [...]

CORRECTION Russia Victory Day Parade Rehearsal

Poznajú poslanci Putinovu matematiku? A komunistka hovorí o ľudožrútstve, keď počuje, čo vláda chystá pre rodiny

20.05.2024 10:00

Poslankyňa naznačila, že časť politikov netuší, ako podľa prezidenta vyzerá viacdetná rodina. Obula sa aj do zamýšľanej zmeny štátnej podpory bývania.

SR Bratislava Vajnorská električková trať oprava termín BAX

Na križovatke Vajnorská a Odborárska sa zrazilo auto s električkou

20.05.2024 08:44

Nehoda je aj na vjazde do Bratislavy zo Svätého Jura, premávka sa tam spomaľuje.

Maturity maturant

Maturanti začali ústnu časť "skúšky dospelosti", štát posilňuje bezpečnosť

20.05.2024 07:20, aktualizované: 08:08

Ústna časť "skúšky dospelosti" sa na jednotlivých stredných školách uskutoční v termíne od 20. mája do 7. júna.

Russia Ukraine War Murals Photo Gallery

ONLINE: Posilnili sme svoje pozície v Charkovskom regióne, tvrdí Zelenskyj

20.05.2024 07:00, aktualizované: 09:56

Podľa hodnotenia ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského sa ruskej armáde nedarí rozšíriť front tak, aby oslabil ukrajinskú obranu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,876
Celková čítanosť: 9086318x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Kategórie

Archív